Itaalia matk

Marsruut Tallinn-Milano-Tallinn. Lennuk lendab 22.05 kell 11.50-13.50. Tagasi 29.05 kell 7.20-11.25. Lennujaam on Milano lähistel BERGAMO.
 
On aeg hakata täpsemat marsruuti paika panema. Ootan teie ettepanekuid. Kas põrutame kohe kõrgematesse mägedesse Mont Blanci jalamil või veedame natuke aega Garda järve ümbruses.

Kes jagab mis süsteemigasaab  kõige odavamalt autosi broneerida. Meil vaja 20 kohta autodes. Mul tava süsteem olemas. Kui kellegil mingi rendi kuldkaardid-värgid, andke teada.
Autosi vaja 22.05 kl 14.30 kuni 29.05 hommiku kl 5.00. Ilmselt on tark autod eelmine õhtu so siis 28.05 ära anda ja nagu Mehhikos veeta öö lennujaamas.
 
Kirjutage blogisse palun.
Naeratame,

Ralf

  1. Krista ütleb:

    Tere kõigile, Alustuseks võiks veeta aega Garda järve ääres, mis on üks kauneimaid järvi maailmas, siis edasi mägedesse. Naeratusega, Krista

  2. Eve ütleb:

    Tere! Olen täiesti nõus, et võiks enne mägesid järve ka nautida. Kõike paremat soovides, Eve.

  3. ralf ütleb:

    Pakun välja et siis alustaksime Como ja Maggiore järvedega.Como ca 30km lennujaamast.Need on suurepärased järved mägede vahel-vaadake netist.Garda jääb ca 100 km teise suunda.Sinna võib minna lõpus kui aega jääb.

  4. Kadri ütleb:

    Olen kuulnud, et Iseo järv on väga ilus koht - selle keskel on ka väike saareke. Ehk jääb teele..

  5. Ülle ütleb:

    tere, täna rääkisin ühe itaalasega ja tema soovitas minna Garda järve äärde( kui küsisin, kas Garda või Como) ja sealt Dolomiitidesse matkamaa. Garda järve äärne pidi olema rohkem turistidele mõeldud,seal on palju telkimiskohti ja ilus loodus, aga Como järve ääres on uhked villad ja kallim elu

  6. Anne ütleb:

    Tere, kui suure - raske pagasi võib kaasa võtta?

  7. ralf ütleb:

    Heia Siit näeb soovitusi mida lennukisse lubatakse http://www.perereisid.ee/est/reisikalender/garda/ Iga reisija tohib kaasa võtta lennukisalongi käsipagasina ühe koti. Ka sülearvutid, fotoaparaadid, käekotid loetakse eraldi käsipagasiühikuteks ja lennule minekul tuleb need pakkida kokku ühte kotti. Käsipagas peab kaaluma alla 10 kg ja mõõtmed ei tohi olla suuremad kui 55 cm x 40 cm x 20 cm. Käsipagasis ei tohi olla vedelikke, jooke, pastasid, kreeme, teravaid esemeid, kääre ega viile. Lennupileti ostmisel tuleb tasuda ka äraantava pagasi eest (25 EUR/suund). See lisab lennupileti hinnale 50 EUR, aga pole igale sõitjale kohustuslik. Äraantav pagas tohib olla kuni 15 kg raske. Ülekilod maksustatakse. Minu teada võis varustust olla 12kg.Siiani pole kaalutud,aga koti suurust jälgitakse. Minul tuleb varustust koos kotiga ca 6-7 kg:võtan 1 tsärgi,1 aluspüksid,sooja pesu magamiseks,kilepüksid vihma kaitseks,müts,1p sokke,magamiskott ja alus.seljas strech teksad,jope,pusa t-särk, lühikesed püksid.Jalga panen ilmselt sndaalid.kile magamiskoti peale kui sajab.Mehhikos kaalus varustus 8kg. On võimalik võtta telgid lisa tasu eest kamba peale-15 kg sisse mahuks 4 telki.Kui soovite leppige kokku. Kui veel küsimusi ,andke julgelt teada.

  8. Ivo ütleb:

    Tervist! Hea tuttav soovitas Googlisse toksida paso del stelvio ja vaadata, miks enamus autoga Põhja Itaaliasse sattunud inimesi külastab seda üle 2000m-st mäge. Väidetavalt oli see aastaid tagasi ainus ühendus šveitsiga. Naeratusega Ivo

  9. Ülle ütleb:

    Tere, Küsisin üle, et kuni 100g pudelid-potsikud ikka võivad olla nagu tavalistel lendudel pakituna minigrip kotti kuni 1000ml

  10. Kadri ütleb:

    Kas mul on õige ettekujutus, et matkamisel peaks seljakotti mahtuma max 8 h vajaminev ehk igal õhtul ikka tagasi autode juures?

  11. MAVIS CALOS ütleb:

    Tähelepanu !!! minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing. Attention !!! my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

Jäta kommentaar

Tekkis küsimus või ettepanek?

Anna endast teada ja teeme koos keskkonna paremaks:


Et saaksime vastata Sulle, siis sisesta ka e-post: