Cau.

Meditatsiooni kursus kohe käes.Küsimus oli toidu tegemise kohta.teeme toitu lõkkel.Kasutada on ka suitsuahi,mis hästi küpsetab ja grill.vihma puhul saab viimaseid küüni all kasutada..Saarema Anne lubas oma aia asju kaasa võtta.Ühe päeva võib hommikul teha õhtul leotatud ja hommikul rõstitud kruupi.Sõõgist ja kohale saamiset võiks rääkida harmoonia sfääri blogis.Sõõgi värgi lubas enda peale võtta Anneli.
Tuleb kohale ca 25 inimest.

Kes saab Saaremaa anne Bussijaamast ca 17.30 p3ale võtta.

  1. Anneli ütleb:

    Tere kõigile :) Reedel teeme söögiga nii, et igaüks võtab midagi kaasa ja sööme ühise laua taga kõigi kaasatoodud asju, midagi keetma/küpsetame kohapeal ei hakka. Järgmisteks päevadeks oleks hästi hea, kui võetaks kaasa endatehtud moosi, koduaia juurikaid, tomatit ja kurki. Kohtumiseni :) Anneli

  2. Kadri ütleb:

    Kuidas on magamise võimalustega? Kas peab telgi kaasa võtma?

  3. Anneli ütleb:

    Kas on vaja suur telk ka kaasa võtta? Peaksin seda hiljemalt homseks teadma.

  4. Riho ütleb:

    Mina võin Anne peale võtta :)

  5. Anne ütleb:

    Aitäh Riho, reedel näeme. Tel 53 440 636

  6. Anneli ütleb:

    Ööbimisest - Ralfiga rääkides selgus, et saame magada nii küünis heintel kui aidas. Telke pole vaja kaasa võtta. Küll aga võta kaasa võimalusel lisamagamiskott või tekk, küünis võib olla jahedam. Kui sa pole eriline sääsesõber, võid nende ärahoidmiseks ka üht-teist kaasa võtta. Võta kaasa ka toidunõud iseenda jaoks (hoides loodust, oleks hea, kui need pole ühekordselt kasutatavad nõud).

  7. MAVIS CALOS ütleb:

    Tähelepanu !!! minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing. Attention !!! my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

Jäta kommentaar

Tekkis küsimus või ettepanek?

Anna endast teada ja teeme koos keskkonna paremaks:


Et saaksime vastata Sulle, siis sisesta ka e-post: