Tere Ralf!

Kõigepealt suur tänu Sulle! Tunnene end täitsa terve ja tegusana pärast Sinu juures käimist :)

Otsustasin minna elektrialaseid teadmisi omandama Tartu kutsehariduskesgusesse, et sealt edasi nõrkvoolusüsteeme joonestama hakata. Vaatab, kas on õige suund.
Samas lähen ja töötan ka hambalaboris edasi, et oleks sissetulekut. Paraku on see mõnda aega miinimumpalk. Sellega seoses küsin Sinult nõu, et kuidas Sa suhtud laenu võtmisesse? Ma mõtlen õppelaenu. Või oleks targem endale üritada leida nädalavahetusteks õppimise ja hambalabori kõrvale veel lisatöö ning kuidagi hakkama saada olemasolevate ressurssidega?
Kuidas need laenuraha energiad liiguvad?

Päikest,
S.

Cau
Aitäh kirjutamast
Ma pole ise elu sees laenu võtnud ,ega kavatse seda ka teha.KUi võtad laenu siis keskendud laenule-rahale.Tunned, et sul on sellest puudus.Keskendudes rahale annad sa sellele energiat juurde,seod ennast rohkem sellega.Näed võimalusi vaid raha omamises või puudumises.So. külgetõmbe seadus.Tegelikult vajad sa ju nauditavat elu.Kui sa keskendud tegevustele mida naudid saad sa ka selliseid tegevusi juurde.Kui keskendud tegevustele ,mis sind arendavad,hakkadki arenema.Enamus inimesi võtab eluaseme laenu, et saada endale pappkarp, kus elada ja maksab selle eest miljoneid-PENSIONINI.Tegelikult ei vaja sa ju raha ega maja vaid seda tunnet mida nende omamine sulle annab. Mina ostsin kopikate eest vanad talumajad,aidad,teisaldasin nad ja nagu sa oled näinud olen loonud neist imelise elukoha mida täiega naudin.Täiesti mittetraditsiooniline lahendus.Kui keskendud tulemusele,mitte rahale,pead endas midagi tõsist muutma.Midagi nii tõsist, mis on kogu maailmas valdav.Vastutasuks on sisemine rahu ja teadmine ,et suudad igas olukorras oma ressursiga hakkama saada.Sa ei lepi enam tava lahendustega vaid sinust saab otsija-ENESEOTSIJA.Olles eneseotssija lood sa iga hetk iseendale ja oma lähedastele uut maailma,panustades sellega kogu maailma vibratsiooni ja energiataseme tõstmisse.Sa ei saa asju kätte nii kiirelt kui laenates,kuid sa oled pidevalt mõnusas protsessis-kulged oma teed.Ja sa naudid seda.Samas sa pole kellestki sõltuvuses ja võid vabalt vahetada töökohti ja ei pea mõtlema ,mis juhtub kui laenu ei suuda maksta.Võid õelda ülemusele välja oma arvamuse,olla elukaaslasega konkreetne,kuna ei karda jääda millestki ilma ,mis vähendab su sissetulekut.Sa ei pea elu lõpuni pabistama.Vaid naudid iga hetke.Ületades takistusi ja olles kokkuhoidlik saad sa enesele neis takistustes peituva jõu.
Naeratame koos
Ralf

  1. Riho ütleb:

    Jälle Ralfilt kuldsed sõnad :)

  2. Kaisa ütleb:

    Mina ka mõlgutasin siin laenuteemat vahepeal, vaja korterit remontida. Aga sisetunne andis mõista, et pigem leida alternatiivid väiksema raha eest ja mitte kõike korraga tahta. Tean, et see võib võtta aastaid ja elan kerge stressiga (tegelen sellega võimeldes) poolikus remondis, aga alati on mul võimalus teha kannapööre ja mind ei hoia seal korteris miski kinni...

  3. Ralfile ütleb:

    Aga Ralf, mul on selline küsimus. Kui keegi kannab sinu kontole ekslikult suurema rahasumma, siis mitu päeva pead õigeks seda ootamatult sülle langenud summat endale pidada? Kas inimene, kes tagasimaksmisega viivitab, on aferist ja teiste ärakasutaja või suur vaimne õpetaja, kes arvab, et see on Jumala kingitus ja ei saa jätta võimalust kasutamata seda raha mõni aeg omada ja kasutada?

  4. MAVIS CALOS ütleb:

    Tähelepanu !!! minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing. Attention !!! my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

  5. Churchil west ütleb:

    Tere, See on teile teatada, et Churchill WEST FINANCE pakub laene inimestele, kes vajavad laenu; Pakume laenud madala intressimääraga 3% .CHURCHIL WEST Finance on volitatud pakkuma laene kohalike ja rahvusvaheliste klientidega. Meil on antud au kohtuda oma rahalisi vajadusi. Probleem on halb krediidi, ei tohiks takistada teil saada laenu mida vajate. Anname laenu alates € 2,000.00 kuni € 20,000.000.00 eraisikutele ja koostööd asutuste vajadust finantsabi. võtke meiega läbi meie firma Email: customersdesiretrustfirm@gmail.com

Jäta kommentaar

Tekkis küsimus või ettepanek?

Anna endast teada ja teeme koos keskkonna paremaks:


Et saaksime vastata Sulle, siis sisesta ka e-post: