Tere Ralf!

Tänan Sind matka eest! Need kaks päeva olid küll väga lühikesed, kuid hetkel täiesti asendamatud. Rutiinist välja, mõtted endale ja end ümbritsevale... Eriti kuna viimaste aegade tööga seotud tegemised on olnud väga intensiivsed ja eraeluga seonduv psüühiliselt koormav.

Kuna olin vaid kaks päeva, siis saan ainult nendest rääkida. Arvan, et juba Katriniga koos metsa tulek avas mu silmi selles osas, millised on mu harjumused, mida ilmselt peaksin oma käitumises muutma. Seega sain arengukavasse ühe tegelemist vajava punkti juurde. 

Metsas on hea mütata ja seltskond, kes Sinuga käib, on ka teistsugune kui tavapärane –tavaelus kipub olema ikka mitmeid suuri egosid pundis, kes “kõike teavad”. Need, kes Sinuga tulevad, on enamasti otsijad, st tavapärasest avatumad. Mõistagi on erinevaid ootusi, kuid need ühtlustatakse kuidagi sujuvalt. 

Kõige vaevalisem oli minu jaoks jalgade ja jalavarjude teema. Vett ja liiva vaheldumisi on tavaliselt kinga, tossu või sussiga harjunud jalgade jaoks üsna piinarikas koormus. Tulemuseks võibki olla see, et tegeled rohkem jalgade kui millegi muuga. Samuti sain aru kui oluline on sandaalidega käies õige soki valik nende sisse. J Ehk siis, taas uus kogemus. Samas olen jätkuvalt segaduses, milline peaks sellistes tingimustes olema õige jalanõu valik ja seda juhul kui ei tegele otseselt enese otsimise/leidmise vaid mingi pikema distantsi läbimisega kus pole vaja endale varustusega lisajama tekitada?

Üks teema on küll, mille osas ma vaikida ei saa – daamid kes kukeseeni ühiseks söömiseks kaks päeva nii õhinal korjasid, jäid nendest lõpuks täitsa ilma ja see oli küll keskpärane lugu...
 
Järgmise aasta matka asukoha osas – nagu matkal kõlama jäi, sobib kõrvemaa oma mitmekesisuses ja hea asukohaga, kuid ega koha vahetamine nt soomaa v Lõuna-Eesti vastu ei teeks ka paha.
 
Kokkuvõtteks imetlen Su jätkuvat entusiasmi sellise ürituse organiseerimisel ja läbiviimisel ning olen tänulik võimaluse eest teha selline kiire “alglaadimine”!
 
Parimat!
Madis

  1. MAVIS CALOS ütleb:

    Tähelepanu !!! minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing. Attention !!! my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

Jäta kommentaar

Tekkis küsimus või ettepanek?

Anna endast teada ja teeme koos keskkonna paremaks:


Et saaksime vastata Sulle, siis sisesta ka e-post: